Avtal

Hej Alla Fiber medlemmar och intresserade.

Telia har äntligen vaknat efter semestern igen och har lovat att avtalen som vardera fastighetsägare måste skriva på för att få sin fiber kommer i slutet i nästa vecka..

I och med fördröjningen av avtalen så skjuter man också upp sista datum då avtalen senast skall vara inlämnade till den 15:e September.

Områdesansvariga kommer att hantera avtalen och ni kommer att få ett till mail när avtalen kommit och vilken områdesansvarig ni skall gå till för att hämta eller skriva på ert avtal.

Det är fortfarande 25 talet av er som fortfarande bara visat intresse utan att gå med i föreningen..

Vi har just nu 182 betalande medlemmar. Vi behöver 150 påskrivna avtal för att få det avtalade priset.

För att få tillgång till det avtalade priset på 12700 kr så måste man vara medlem i föreningen.

Jag kommer att skicka ett separat mail till er som bara har anmält intresse… ni som har betalt medlemsavgiften kommer inte att få ett påminnelse mail..!

Tony Holmberg