Dags att skriva på avtalen

Nu har avtalen kommit! Alla som vill ha fiber installerat måste skriva på avtalen och returnera dem till områdesansvariga eller styrelsen senast den 1 oktober. Telia lovar generellt att alla kunder skall ha fiber installerat och klart 6 månader efter bekräftat beställningsdatum. Områdesansvariga delar just nu ut avtalen i era områden om ni inte fått avtal inom en vecka (idag 15/9) hör av er till era områdesansvariga snarast. VIKTIGT har ni inte betalat in medlemsavgiften får ni inte heller tillgång till kampanjen! Medlemsskap är ett krav.

Gökskulla: Doppingv./Svanv. Tony Holmberg, Per Malmberg
Gökskulla: Nötskrikev./Ugglev./Korpv. Andreas Hansson, Tobias Ringström, Per Alfredsson
Gökskulla: Örnv./Vråkv./Berguvsv. Per Malmsten, Hans Ekerås
Plöjarv/Vårbruk/Junibacken Göran Fohlin
Västregårdsvägen/Nytorpsvägen Jonas Larson, Peter Andersson
Grönsångarvägen/Mosstorp Andreas Oldenburg, Jonas Örtendahl
Uppegårdsvägen/Paradisvägen Robert Olsson
Pinntorp Lars-Erik Brusehed

Den 10:e Oktober stängs denna rabatterade kampanj. Till oss inkomna inkomna beställningar efter 1:e Oktober får endast ordinarie pris på 19.900 kr.